Ny blogg ny blogg..Jag byter blogg till http://sarasofiawistrom.bloggplatsen.se   :)

Men har kvar denna ändå , ifall att jag inte tycker bloggplatsen funkar så värst bra efter ett tag.
Man vet ju aldrig.. ;)


Men kika in på den adressen istället mer än den här.. :)

Frissan !!Igår var jag till frissan och gjorde slingor i mitt hår , också klippte hon mig lite.
Känns ovant att ha slingor för då jag har det usläppt tycker jag det ser så ljust ut med slingorna som är ljusa.
Men får ha slingor i ett bra tag nu sen får jag se hur det blir med håret. :) Jag klippte mig neranför oss här i Bosvedjan i samma hus som Erikshjälpen ni vet. Hon var duktig att klippa och fixa tycker jag. Första gången jag var dit men hon kunde ju sin grej. :)

Det går bra på jobbet också denna första vecka efter semestern, ska jobba lite på fredag kväll också. Är ju trav då V65. Så på fredag jobbar jag från kl 8:00 till 19:00 ungefär som det ser ut nu.
Och imorgon är det jätte mycket som ska göras och förberedas till travet på fredag, jag ska göra flera olika mackor av varje slag, Räkmackor,Ost och skinka,Bara ost,Salami och brie,Leverpastej. Säkert några andra slags mackor också och ungefär 5 eller 10 st utav varje macka ska det vara. Men det är bara kul att göra mackor.:D


Känns som det måste städat här hemma IGEN. :p En - två gånger varje vecka behövs. Fast jag tycker jag plockar och städar och håller undan varenda dag nästan! Jaja det är bara skönt då det ser rent och snyggt ut.
Men man vill ju inte bli en som städar stup i kvarten.. Haha!

Och jag vill utomlads som bara den nu alltså, fan att jag inte hade ett privat flygplan så kunde jag åka dit i några timmar och komma hem efter några timmar eller så! Skönt det vore!


Vi hörs då!

Hjälp mig någon!!

Hej "bullen" "Jag har ett problem" Haha .. :P

Är det någon som vet hur man ska gå tillväga för att få bort silverfiskar för EVIGT?
Dom äcklar mig och jag kan inte slappna av hemma, jag blir tokig på dom.. :(
Även fast jag inte ser dom ofta eftersom dom kommer fram mestadels på natten, men jag lyckas ändå se dom då och då lite vartstans här hemma. Jag funderar på att gå upp till värden här i bostadsområdet och prata om detta extrema hemska problem, MEN våra grannar har också silverfiskar och har varit upp dit och fått fällor med någon tablett som dom skulle lägga inne i badrummet , men tydligen så fungerar inte den grejjen så det känns som man aldrig kan få bort dom för alltid!!? Dom är ju inte farlig men alltså dom är så äcklig och jag tål dom inte.
Snart kan jag inte sova tryggt heller, tänk om dom kommer och kryper på mig då jag sover, in i näsan eller örat?? :P Haha.. Jag låter kanske fjantig men vafan dom är vidrig..

Så nu mina vänner får ni hjälpa mig lite på traven med detta allvarliga problem. :P Fyfan!
Eller ska man bara låta dom vara , eller hur gör man egentligen. För då man frågat andra så verkar dom ju inte kunna försvinna helt och hållet . Eller kan dom det ??
Och vart kommer dom ifrån från första början?? Hur kom den allra första silverfisken hit till oss människor ?? Ska hålla på och äckla sig i våra hem, det funkar ju inte .. !

Nu är det panik..


HJÄLP MIG NÅGON ... :(

Jobbet kallar på Måndag igen!


Heej..

På Måndag börjar jag att jobba igen efter 5 långa underbara , härliga veckors semester! :)
Ska faktiskt bli lite skönt att börja jobba igen, fast samtidigt känns det lite nervöst också. ;P
Ska starta första veckan ute i Bergsåker på voltresturangen.

I Torsdags sov jag hos Syster och Tilde igen också, det var hur mysigt som helst. :D
Och på dagen var vi hela familjen på en liten mini roadtrip, först var vi en sväng till murberget och fikade och kikade där. Sen bar det av till staden man ofta kan få fågelinfluensan i, "HÄR-NÖS-AND" Hahahaha.. Erkänn att jag var lite rolig där. ;) Så det blev alltså ännu mera shopping där också.
Handlade bland annat något nytt nagelack som kommit ut på marknaden nu , Graffitti nagelack, rätt så häftigt blir det på naglarna. Vill köpa flera andra färger om det kommer hit hem till oss också.
Sen blev det Dollar Store i Kramfors och ännu mera shopping där. Nice!

Och igår kväll så myste vi till det på våran altan här hemma i Bosvedjan på våra solstolar med lite vin och öl och snacks, också hade vi dragit ut lill tv:n våran och satt på altan väggen.
Så vi satt där ute och myste med varsin filt igårkväll. :)

Ikväll blir det lite partajj, får se vad kvällen erbjuder , fall det blir krogen eller inte. :)Bilder!
Sådära det var lite bilder ifrån resan och några på lillhjärtat Tilde. <3 :)
Bilden längst ner är Jessi & Niklas katt Morgan som vill ut. :P


Roadtrip och Tilde..<3Tjoho...


Vi har haft en jätte trevlig och mysig resa. :)
Var fint att få se lite utav Malmö också, man kan verkligen känna skillnaden på andra städer.
I Mamlö hade dom jätte mysiga parke som folk satt i och hade det mysigt på filtar och tog någon öl eller satt och åt, sen kom det väktare och öste undan dom runt kl 00:00.. :) Så borde vi också få utnyttja våra parker här hemma tycker jag. Handlat en massa har  vi också gjort..

Vi kom hem i Lördags kväll runt halv tio, och då fick vi för oss att vi skulle dra ner på stan en sväng så vi mötte upp Madde där på stan och hade det jätte trevligt! :D Träffade trevligt folk också på Allstars.. :)

Idag har vi storstädat här hemma och det behövdes må jag säga.. Skönt då man har städat klart och det luktar gott i hela lägenheten..

Också har jag hunnit sovit hos Tilde också, ska även sova där imorgon.. <3 Så mysigt.

Också ska vi åka på en liten roadtrip till Kramfors imorgon jag,mamma,pappa,Johanna,Malin och Tilde blir det. Också Jörgen fall han vill med eller inte.. ;D

Nu ska jag kila över till grannen Jessi för hon ville det.. Lägger upp bilder från Resan och på Tilde senare ikväll eller imorgon.. :)


Hej så länge !


RSS 2.0