Funderingar..Hur fungerar vi människor och hur tänker vi människor?


Vi människor är olika: vi har olika stilar, olika intressen, olika behov, olika mål, olika reaktionsmönster, o.s.v. Ibland är sådana skillnader orsaker till att det uppkommer konflikter genom att olika personer kämpar för olika mål eller föredrar olika sätt att nå målen. Det är dock troligen mer vanligt att skillnader i personlighet leder till samarbetsproblem helt enklet därför att de inblandade aldrig lagt märke till skillnaderna. Många har aldrig ägnat någon större uppmärksamhet åt att människor kan fungera helt olika. De reagerar därför med oförståelse och stark irritation när de märker att en kollega inte beter sig så som de tycker att de borde.

Det är långt ifrån alltid så att irritationen över andras konstiga beteende leder till att man börjar fundera över varför de gör som de gör. Man stannar kvar i sin frustration och i värsta fall ägnar man sig åt att fälla negativa omdömen om den som är annorlunda.

En sak som vi människor ofta gör fel som jag ofta stör mig på är att "hänga på andras negativitet emot andra"
Alltså att vi går på någon stackare som har en konflikt med 1 enda person då kommer det otrevliga ord ifrån flera andra håll som den hära stackaren får ta emot utan anledning, för varför ska vi hålla på att hacka på varandra för då man istället kan försöka reda ut saker och ting med varandra.

Jag blir väldigt besviken på mänskligheten ibland hur vi beeter oss emot oss själva och emot varandra!
Men ibland blir jag väldigt glad också hur vi människor verkligen kan göra gott ifrån oss och vara alla till lag! :)

Jag skulle så gärna vilja sitta och diskutera med någon om människan eller kanske forska mig igenom det hela för att få en mera rak bild om oss människor. Finns så mycket jag undrar om oss!

Som till exempel hur stor skillnad är det mellan oss kvinnor och män i hur vi tänker och gör våra val?

Och varför just kvinnor kan vara så hemska och falska emot varandra vissa utav oss ?

Varför känns det ibland som det är lättare att öppna sig inför en man istället för en kvinna?

Tusen frågor om människan har jag ... :P


Om någon vill diskutera med mig så välkommen. ;:)
Snart åker vi. :DTjo..

Snart åker jag och älskling på semester som vi längtat så mycket att få åka på. :D
Ska blir riktigt kul att få åka bort och shoppa och ha det trevligt med varandra, våran första semester ihop. :)

Idag har jag städat här hemma, tror jag fortsätter med det imorgon, har ändå tvättstuga imorgon också så det blir nog bra.  Hungrig börjar jag bli också så jag ska gå ut och höra med älskling vad och när vi ska äta för det är nog dags nu.. ;P

Sen efter middagen ska jag kanske träffa Mallan fall hon ha lust till det. :)


Tjing. :)

Gatufesten.. :)Tjobre..

Jag har sovit ute i stugan i bänkåsviken i två nätter nu och älskling sov med mig där inatt och det var jätte mysigt, alltid så mysigt att vara där ute man känner så avslappnad och vill nästan inte åka hem då man är där! :)
Det är alltid så kul också då dom andra i släkten och vänner kommer ut dit också och badar och solar, så man ses lite.. :)

Idag var jag och älsklingen ner på stranden i bänkås en sväng innan vi åkte hemåt, jag doppade mig men det blåste ju en del och det var inte jätte varmt i vattnet idag.. Men skönt var det ändå.
Sen snabbade vi oss att åka på bolaget en sväng och gud vad folk det var där inne och alla 3 öl sorter som just jag brukar köpa va helt slut , det fann 2 st lapin kulta kvar iallafall som jag kan dricka. ;P

Sen snabbade vi oss en sväng på ica maxi också och handlade lite frukost tills imorgon och så. :)
Har nog aldrig gått så snabbt för oss att handla där inne.. :P

Sen åkte vi hem snabbt och Jörgens mamma Gunilla och Mats kom ner till oss , då åkte vi till Sättna en sväng och skulle kolla på snabba bilar men vi såg ungefär 4 bilar som åkte på banan men efter dom så var det en bil som det kom olja ur och det kom hur mycket rök som helst också regnade ju det lite på banan så vi åkte hem efter en timme ungefär.

Nu ska vi göra oss klara och grilla lite tro jag det blir senare ikväll blir det staden och kika på festen där. :)

Fick en dagars utav min kära fader, tack för den ! :)


Nä nu ska jag höra på en låt sen fixa !


Ha en härlig lördag kväll ..


Pusss...

Andra dagen på semestern. :)

Goddag.
 :)


Sköna dagar nu med värme och sol. :)
Igår tog jag mitt första dop ute i bänkåsviken, var lite över 20 grader i vattnet då. Skönt!
Blev lite solbränd också och brun med. :D Och inatt har jag sovit hos älsklings systerdottern min, var mysigt och gosigt det, blev bjuden på tacos där igår kväll och sen satt vi igång en skräck film som vi såg på.. Nice! :D

Jag och mamma Johanna och Tilde bäbis åkte ut i morse till bänkåsviken men solen ville gömma sig så mycket och det blev lite kyligt så det blev inte så lånvarigt där ute. Har nästan precis kommit hem nu.

Ikväll blir det till att tvätta och städa lite här hemma! Tråkigt men det måste ju göras emellanåt..


Och runt den 25 Juli åker vi till Ullared och malmö och kanske en sväng till Danmark också. :D Ska bli jätte spännande och roligt att få åka lite bil och åka dit och kika.. Också ska jag få träffa älsklingens brorsa Jimmy som jag inte har fått träffat ännu, har inte fått sett någon bild på han heller så det bli spännande också.

Imorgon blir det nog gatufesten hade jag tänkt en sväng! :)


Nu ska jag kika lite på tv innan städningen ska börjas!


Tjing/S.

RSS 2.0