Huvudvärk gånger tusentvå. ;PHeej!

Idag börjar jag med att berätta att jag nu under 2 veckors tid ungefär haft en mystiskt huvudvärk som inte verka vilja försvinna och ibland kan det liksom bara ila till som bara den.. :/ Så tyck synd om mig nu.. ;) Haha!
Jaja den går väll bort inom sin tid, men saken med att den är mystiskt är att den inte vill försvinna då jag tar mig en alvedon och jag vill inte äta så jäkla mycket tabletter och sådant , för det är ju icke bra det heller.
Men sen är jag ju som alltid så dålig på att få i mig vatten under dagarna så jag har väll mig själv att skylla lite.

I lördags var jag på momento med Karoline och det var trevligt att få umgås med henne som det alltid är. :)
Fast vi båda två kände oss lite vuxna just då så då blev det lite mindre kul på krogen men men.. ;P
Kul var det att umgås iallafall bara vi två. Sen efter krogen så fick vi skjuts utav Karolines lillasyster Emilia, jag fick skjuts till Bosvedjan till en fest där darling var.. Och i bilen var det 3 småa söta hundar som var så gosiga och jag hade dom i knäet och dom var inte alls farliga, har ju träffat den rasen förrut eftersom Karoline ha en sådan ras. :) Minns inte nu va rasen hette, men nog måste jag påstå att just JAG kan tänka mig ha en sådan.

I Söndags så hade jag och darlingen min en bara sova och slöa dag/kväll , och det var hur skönt som helst. :)
Vi gjorde absolut ingeting, eller jo vi åkte ner på macken vid lunch och köpte oss något snabbt att äta där sen hem igen och fortsatt att inge göra någonting..

Och denna vecka är jag ute i Bergsåker ioch arbetar och det fungerar okej, lite segt och jag har lite svårt att vara kreativ där och så, men saker finns ju ALLTID att göra. Gäller ju bara att komma på dom, även fast man tycker man har gjort allting som går att göra där så finns det ändå mera saker att göra.
Också fick jag lite ångest på jobbet idag men det gick över på slutet utav dagen då jag pratade ut lite grann med hon jag arbetar med där plus att jag ringde och pratade ut lite med chefen , det hjälper mer än man tror att prata om saker även fast dom sitter långt inne ibland alltså.. Men men allting går vidare i sin ordning.. :)

Just precis kom han jag älskar in genom dörren också.. :D Han ska börja fixa med våran altan idag så han kan olja in den och grejja med lamporna som ska dit och bord och stolar och sådant.

Det får vara allt för denna gång!

Puss o Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0